Glaube wenig, Hinterfrage alles, Denke selbst

Voorbeelden en handleiding voor het doorzien van mediamanipulatie

Delen...

Wie man Manipulationen durchschaut – Albrecht Müller, Westend Verlag 2019

Albrecht Müller (* 16 mei 1938 in Heidelberg) is een Duitse econoom, publicist en voormalig politicus van de SPD. 

Müller was Chef planning van het Bundeskanzleramt onder de bondskanseliers Willy Brandt en Helmut Schmidt. Hij was lid van het Duitse parlement van 1987 tot 1994 voor de SPD en is sinds 2003 als auteur en mede-uitgever verbonden aan NachDenkSeiten.de.

In dit boek beschrijft Müller methodes en voorbeelden van meningsmanipulatie en de strategieën daarachter. Het is tijd om sceptischer te worden, weinig te geloven en alles te bevragen. Hoog tijd om weer zelf na te denken. 

Delen...