Wereldwijde recessie en het einde van de Westerse hegemonie

Jon Hellevig beschreef eind augustus hoe het einde van de huidige wereldorde nadert en hoe men zich in het Westen totaal verkeken heeft op de situatie van de economie van Rusland en de bedoelingen van haar leiders

Delen...

Jon Hellevig (1962) beschreef eind augustus 2019 hoe het einde van de huidige wereldorde nadert en hoe men zich in het Westen totaal verkeken heeft op de situatie van de economie van Rusland en de bedoelingen van haar leiders.

Jon Hellevig is een Fins jurist en zakenman. Hij leeft en werkt in Rusland sinds begin jaren negentig. Hij is managing director van Awara, een consultancy en outsourcing services groep met kantoren in Moskou, Sint Peterburg, Tver, Jekaterinburg, Kiev en Helsinki. Tevens is hij managing partner van Hellevig, Klein & Usov Llc, advocatenfirma in Moskou, onderdeel van Awara.

Hellevig is politiek actief, hij was kandidaat voor het Europees Parlement in 2014. Daarnaast schrijft hij boeken en artikelen in verschillende Russische media.

Hellevig.net

Awara

Voor TheSaker blog schreef hij zijn artikel ‘New World Order in Meltdown, But Russia Stronger Than Ever‘, gepubliceerd 30 augustus 2019

Delen...