Wil Rusland het Westen destabiliseren?

Rusland zou het Westen willen destabiliseren door nepnieuws over de ´corona-crisis´ te verspreiden. In Duitsland doet men moeite te achterhalen of dit klopt.

Delen...

Rusland zou het Westen willen destabiliseren door nepnieuws over de ‘corona-crisis’ te verspreiden. In Duitsland doet men moeite te achterhalen of dit klopt. Wie is de boodschapper, wat wordt er gezegd en waar is het op gebaseerd; dat zijn de vragen die gesteld moeten worden door journalisten. Dit gebeurt echter niet door de ‘mainstream media’; zij nemen graag zulke berichten over; het volk slikt het als zoete koek, geconditioneerd als het is door de onophoudelijke stroom berichten over het slechte en agressieve Rusland en door het weglaten van enige nuance, analyse en tegenargumenten.

Na analyse rest de indruk dat zelfs de ‘corona-crisis’ wordt gebruikt om geopolitiek tegen Rusland te bedrijven met dubieuze berichten in de media.

Christian Müller schreef zijn artikel voor infosperber.ch

overgenomen en gepubliceerd op NachDenkSeiten.de op 23 maart 2020

becommentarieerd door Wolfgang Bittner op 24 maart 2020

Delen...