Stalker

Zondag 12 juli 14.00 uur Filmhuis De Spiegel Heerlen
In Tarkovski’s vijfde film volgen we drie mannen op hun expeditie naar en door de ‘Zone’, een door de overheid afgesloten gebied dat naar verluidt restanten herbergt van buitenaards bezoek. Het doel van de reis is de ‘Kamer’ waar de diepste wensen van de bezoekers vervuld kunnen worden. Nadat een gids hen veilig naar de mysterieuze plek heeft geloodst, worden twee reizigers, een professor en een schrijver, vooral met zichzelf geconfronteerd.

Delen...

Zondag 12 juli 14.00 uur Filmhuis De Spiegel Heerlen

In Tarkovski’s vijfde film volgen we drie mannen op hun expeditie naar en door de ‘Zone’, een door de overheid afgesloten gebied dat naar verluidt restanten herbergt van buitenaards bezoek. Het doel van de reis is de ‘Kamer’ waar de diepste wensen van de bezoekers vervuld kunnen worden. Nadat een gids hen veilig naar de mysterieuze plek heeft geloodst, worden twee reizigers, een professor en een schrijver, vooral met zichzelf geconfronteerd.

Russische Republiek, 1979 / 163 minuten
Regie: Andrei Tarkovski
Met: Aleksandr Kaydanovskiy, Alisa Freyndlikh, Anatoly Solonitsin

Meer informatie: Filmhuis De Spiegel Heerlen


Delen...