Belt and Road portal

Op het Belt and Road portal is veel informatie, nieuws en achtergronden te vinden over het Belt and Road project; voor wie het graag bij de feiten houdt en twijfels heeft bij de overwegend negatieve berichtgeving in de Westerse media over dit project. In dit item vind je onder andere een link naar het originele visie en actieplan van maart 2015.

Delen...

Hier het originele visie en actieplan van maart 2015 van het National Development and Reform Commission, Ministry of Foreign Affairs, and Ministry of Commerce of the People’s Republic of China, with State Council authorization.

Op de pagina van het Belt and Road portal is veel informatie, nieuws en achtergronden te vinden over het Belt and Road project; voor wie het graag bij de feiten houdt en twijfels heeft bij de overwegend negatieve berichtgeving in de Westerse media over dit project.


Delen...