Rusland & de Europese Unie

De relatie tussen Rusland en de EU blijft stabiel tegen alle verwachtingen in. Er wordt nog steeds volop samengewerkt ondanks het feit dat de politieke relatie tussen Rusland en de Europese Unie zich in een bedroevende staat bevindt. In dit artikel van Valdai Club wordt een aantal elementen die kenmerkend zijn voor de solide en werkbare structuur van de verschillende relaties beschreven.

Delen...

De relatie tussen Rusland en de EU blijft stabiel tegen alle verwachtingen in.

Valdai Club Programme Director Ivan Timofeev schrijft in zijn artikel van 2 februari 2021 dat er nog steeds volop wordt samengewerkt ondanks het feit dat de politieke relatie tussen Rusland en de Europese Unie zich in een bedroevende staat bevindt. Hij beschrijft in dit artikel een aantal elementen die kenmerkend zijn voor de solide en werkbare structuur van de verschillende relaties.

`Russia and the EU have ceased to experiment with mutual illusions`

Valdai ClubWhy Russia-EU Relations Remain Stable Against All Odds

02.02.2021

Delen...