Regionale organisaties

In het midden van de 20e eeuw begonnen natiestaten uit dezelfde regio zich vanwege hun onderlinge afhankelijkheid te verenigen in organisaties, die regionale organisaties worden genoemd. De meest complexe en talrijke regionale associaties worden gevormd op economisch gebied. Test en vergroot uw kennis en bekijk deze video-infographic over een aantal regionale organisaties en hun voordelen en uitdagingen.

Delen...

In het midden van de 20e eeuw begonnen natiestaten uit dezelfde regio zich vanwege hun onderlinge afhankelijkheid te verenigen in organisaties. Dergelijke verenigingen werden regionale organisaties genoemd. De meest complexe en talrijke regionale associaties worden gevormd op economisch gebied. Er zijn echter ook landen die zich op andere gebieden verenigen. Bekijk de video-infographic hieronder voor meer informatie over de voordelen en uitdagingen van regionale organisaties.

Valdai ClubRegional Organisations

17.05.2021

Delen...