De opkomst van BRICS

De architecten van het huidige zelfbenoemde mondiale bestuurssysteem hebben verzaakt. Ze hebben de zonden van hun voorouders niet geheeld en preken de hele tijd tegen de rest van de planeet over de op regels gebaseerde orde. Zelf behandelen ze de regels als Kleenex-tissues; soms bruikbaar maar weggegooid wanneer het niet van pas komt.

Delen...

De architecten van het huidige zelfbenoemde mondiale bestuurssysteem hebben verzaakt. Ze hebben de zonden van hun voorouders niet geheeld en preken de hele tijd tegen de rest van de planeet over de op regels gebaseerde orde. Zelf behandelen ze de regels als Kleenex-tissues; soms bruikbaar maar weggegooid wanneer het niet van pas komt, schrijft John Gong voor Valdai Club

15 november 2023

John Gong – Pofessor of Research and Strategy at the University of International Business and Economics-Israel, as well as a China Forum expert. 


Valdai ClubThe Rise of BRICS

15.11.2023

Delen...